Welness en Sport

Kies een categorie:

Welness en Sport

Bedrukte beauty en make-up promotiegeschenken

Bent u eigenaar van een make-up zaak en heb je binnenkort een kortingsdag voor uw klanten? Zorg voor een blijvende herinnering met passende beauty promotiegeschenken. Met een logo, een pakkende zin of met een herinneringswaardig afbeelding zorgt u ervoor dat u in de hoofden van klanten blijft zitten. Niet alleen op het moment van ontvangst, maar iedere dag. Beauty producten worden in de tas gestopt en van hot naar her meegenomen.

 

Gezondheidsartikelen bedrukken

Iedereen geeft om gezondheid en welzijn. Niet alleen om die van zichzelf, maar ook om die van de ander. Deel Eerste Hulp promotiegeschenken uit. Geef mondverzorgingsartikelen of hygiënische doekjes. Deze bedrukte gezondheidscadeaus waardeert iedereen en niet alleen mensen in de zorg.

 

 

Douche en bad artikelen bedrukken

Lekker ontspannen in de badkamer. Een ochtendje sauna. Of gewoon lekker relaxen aan het strand. Iedereen heeft wel eens tijd voor zichzelf nodig. Persoonlijke verzorging hoort hier uiteraard ook bij. Daarom is het geven van badartikelen altijd een goed idee.

 

Leesbrillen en accessoires

Leesbrillen en accessoires zijn belangrijke beauty promotiegeschenken wanneer de ontvangers slechtziend zijn. Verras ze met een mooie bril en laat iets achter wat zorgt voor een blijvende herinnering aan uw bedrijf.

 

Sport

Bent u eigenaar van een sportzaak? Heeft u sportieve klanten of zakenpartners? Een sportief relatiegeschenk mag dan niet missen. Deze welness relatiegeschenken doet iedereen goed. Niet alleen zorgt u voor een betere binding met de ander, maar u geeft de ander ook een stimulans om te sporten en te bewegen. 

 

Waarom relatiegeschenken bedrukken bij ons

  • Meer dan 60 jaar ervaring in het bedrukken van geschenken
  • Persoonlijk advies over promotionele artikelen bedrukken
  • Relatiegeschenken op maat laten bedrukken
  • De leukste en meest originele promotieartikelen verkrijgbaar
  • Breed aanbod aan promotiegeschenken