Vrije tijd

Kies een categorie:

Vrije tijd

Muziekinstrumenten bedrukken

Bij Louis Sales Promotions vind je diverse muziekinstrumenten om te bedrukken met uw logo of een mooie quote. Zo komt uw bedrijf onder de aandacht op de ontspannende en plezierige momenten van de ontvanger. Muziek vrolijkt op en ontspant de geest. Daarom zijn deze muzikale relatiegeschenken ideaal voor iedereen die van muziek houdt, dat is dus écht iedereen.

 

Kleurboeken bedrukken

Kleurboeken zijn leuk, voor jong en oud. Je kan je even ontspannen en je creatieve brein de ruimte geven. Bedruk kleurboeken met uw logo en zorg dat u op de fijnste momenten van de ontvanger in beeld bent. Dat verhoogt de zichtbaarheid van uw bedrijf op een positieve manier.

 

Picknick spullen bedrukken

Wilt u een relatiegeschenk geven aan echte buitenmensen die graag buiten genieten en ontspannen? Geef een prachtig picknickset weg en wees op de ontspannende momenten van de ontvanger in beeld.

 

Barbecue spullen bedrukken

Wanneer de zon doorbreekt en de temperaturen stijgen, worden de barbecues ook de uit de schuren getoverd. Wilt u uw klanten verrassen met een groot geschenk? Geef dan bedrukte barbecues weg.

 

Waarom relatiegeschenken bedrukken bij ons

  • Meer dan 60 jaar ervaring in het bedrukken van geschenken
  • Persoonlijk advies over promotionele artikelen bedrukken
  • Relatiegeschenken op maat laten bedrukken
  • De leukste en meest originele promotieartikelen verkrijgbaar
  • Breed aanbod aan promotiegeschenken