Vakantie, reizen en veiligheid

Kies een categorie:

Vakantie, reizen en veiligheid

Reis promotiegeschenken bedrukken

Verras uw zakelijke relaties, klanten, bezoekers of medewerkers als blijk van waardering met mooie reiscadeaus. Een promotieartikel voor reizen is een ideaal geschenk voor mensen die veel onderweg zijn, vaak in files staan of gewoon ontzettend dol op reizen zijn.

 

Kampeer geschenken bedrukken

Laat uw relaties optimaal genieten van hun buitenactiviteiten en kampeervakanties! Geef ze een nuttig relatiegeschenk voor outdoor, survival of kamperen. We hebben een uitgebreid assortiment aan outdoor promotiematerialen en giveaways voor op de camping of op survivaltocht. Zijn uw klanten, bezoekers of relatiepartners veel buiten te vinden? Kijk dan gauw rond in het assortiment en koop flessen, campingmeubels, reisbestek, hangmatten of andere leuke relatiegeschenken voor buiten.

 

Bedrukte relatiegeschenken voor veiligheid

Veiligheid is belangrijk voor iedereen. Promotionele relatiegeschenken vallen dan ook nooit in de verkeerde aarde. In ons assortiment vindt u veiligheidsvesten, hoezen, reflecterende banden, vuurwerkbrillen, branddekens, rookmelders en nog veel meer promotiegeschenken die de veiligheid van de ontvangers verhogen.

 

Auto promotiegeschenken bedrukken

Zoekt u een geschikt cadeau voor iemand die veel reist? Kijk dan eens in ons assortiment aan auto accessoires. U vindt hier de meest geschikte cadeaus voor de fanatieke autorijder, van lampen, onderhoud en reparatiemiddelen en autospullen.

 

Fiets relatiegeschenken bedrukken

Zoekt u een geschikt cadeau voor fietsgrage relatiepartners, klanten of bezoekers? Kijk dan eens in ons assortiment aan fiets accessoires. U vindt hier de meest geschikte cadeaus voor de fanatieke fietser, van zadelhoezen, reflectorlampen, kettingsloten en fietsbellen.

Anti-stress relatiegeschenken bedrukken

Werken uw medewerkers heel hard? Wilt u de bezoekers van een beurs even ontstressen? Wilt u uw relatiepartners even laten ontspannen? Geef ze een anti-stress bal, hart of ander anti-stress gadget. In ons assortiment heeft u een brede keuze uit allerlei soorten anti-stress relatiegeschenken.

 

Waarom relatiegeschenken bedrukken bij ons

  • Meer dan 60 jaar ervaring in het bedrukken van geschenken
  • Persoonlijk advies over promotionele artikelen bedrukken
  • Relatiegeschenken op maat laten bedrukken
  • De leukste en meest originele promotieartikelen verkrijgbaar
  • Breed aanbod aan promotiegeschenken