Kies een categorie:

Keuken

Keukentextiel bedrukken

Koken betekent niet alleen het juiste messenset hebben en de juiste ingrediënten klaar hebben staan. Voor een compleet plaatje in de keuken mag een schort, overhandschoen of koksmuts niet missen. Ideaal om te geven aan koks of mensen die graag in de keuken staan.

 

Bedrukt servies

Bedrukt servies wordt altijd gewaardeerd. Een mooi bestekset, leuke koffiemokken of prachtige karaffen met bedrukking ogen niet alleen mooi, maar zijn met name ook handig in gebruik. Bedrukt servies is ideaal om te geven aan man, vrouw, collega, vriend, bezoekers en klanten. Uw bedrijf komt nu ook onder het voetlicht wanneer mensen even lekker in hun pauze een kopje koffie drinken. Hun brood in stukjes snijden. Of even genieten van een glas verfrissende limonade.

 

Badspullen met bedrukking

Ken je bakgrage mensen? Mensen die doordeweeks zomaar een taart bakken, gewoon omdat het leuk is? Bedrukte bakspullen geven zal dan altijd zeer gewaardeerd worden. In ons assortiment vindt u verschillende leuke bakartikelen. Verras de ander en zorg dat u wordt herinnerd op de leukste momenten van de ander.

 

Keuken apparaten bedrukken

Wilt u een ander verwennen met echte keuken luxe? In ons assortiment vindt u allerlei prachtige keukenapparaten om lekkere tosti’s te maken, gezonde smoothies in elkaar te knutselen en verse jus de orange te persen. Onnonmnom.

 

Bedrukte wijn en champagne sets kopen

Wijn en champagne relatiegeschenken vallen altijd in de smaak bij wijnliefhebbers en champagnedrinkers. Ideaal om te geven op feestdagen, zoals Kerst en Oud & Nieuw.

 

Kruiden en olie sets bedrukken

Eten bereiden, bakken, koken, flamberen kan niet zonder olie of kruiden. Verras daarom de ander met een mooi peper,- en zoutstel of een mooie oliekruik.

 

Keukenspullen bedrukken

Er zijn ontzettend veel keuken relatiegeschenken te bedrukken. Denk aan thermosflessen en thermosbekers, lunchboxen, messenset en snijplanken. Welke keukenartikelen u ook wilt bedrukken. Bij Louis Sales Promotions vindt u de geschikte bedrukte keukenartikelen.

 

Waarom relatiegeschenken bedrukken bij ons

  • Meer dan 60 jaar ervaring in het bedrukken van geschenken
  • Persoonlijk advies over promotionele artikelen bedrukken
  • Relatiegeschenken op maat laten bedrukken
  • De leukste en meest originele promotieartikelen verkrijgbaar
  • Breed aanbod aan promotiegeschenken