Home & Living

Kies een categorie:

Home & Living

Bij Louis Sales Promotions bent u aan het goede adres voor het bedrukken van relatiegeschenken. Uw medewerkers, collega’s of klanten verrassen met promotionele artikelen zorgt niet alleen voor een goede band met de ander, maar ook voor een blijvende tastbare herinnering aan uw bedrijf.

 

Relatiegeschenken voor thuis

Bij ons vindt u goedkope promotieartikelen voor in huis. U vindt hier praktische hulpmiddelen voor huis, zoals gereedschap en aanstekers. Ook kunt u de ontvangers verrassen met decoratieve cadeaus, zoals lampen, fotolijstjes of kaarsjes.

 

Relatiegeschenken voor badkamer

In ons assortiment voor badkamer promotieartikelen vindt u allerlei originele promotieartikelen, waaronder douchekoppen, badjassen, handdoeken en badjassen. Leuk om te geven na een dagje Spa, maar ook ideaal voor in hotels en Bed & Breakfasts.

 

Relatiegeschenken voor tuin

Groene vingers en graag in de tuin? Niets is dan zo ideaal als het geven van relatiegeschenken die te maken hebben met tuinieren, buiten zijn en genieten van de frisse lucht. In ons assortiment vindt u tuingereedschap, emmers, vogelhuizen en gieters.

 

Relatiegeschenken voor keuken

Bakken, koken, braden, grillen, kant-en-klaar. Waar de relatiegeschenken ook mee te maken hebben, aan keuken relatiegeschenken heeft u meer dan genoeg keuze in ons assortiment.

 

Relatiegeschenken voor kind

Wilt u medewerkers op de kinderopvang verrassen voor hun harde inzet? Ouders na een bezoek aan een outdoor speelparadijs een blijvende herinnering aan uw bedrijf meegeven? In ons assortiment kind vindt u de leukste artikelen voor kinderen, waaronder spenen, knuffels, spaarpotten en schrijfwaren.

 

Relatiegeschenken voor Welness en Sport

Promotieartikelen nodig die iets te maken hebben met verzorging, gezondheid of sport? Dan bent u hier op het goede adres! We hebben goedkope promotionele gezondheidsartikelen, sportartikelen en verzorgingsartikelen voor mannen en vrouwen.

 

Voeding promotiegeschenken

Snoepzakjes of blikjes drinken zijn makkelijk promotiegeschenken om uit te delen op een beurs of op straat. In ons assortiment ‘voeding’ vindt u allerlei verschillende soorten promotiegeschenken.

 

Waarom relatiegeschenken bedrukken bij ons

  • Meer dan 60 jaar ervaring in het bedrukken van geschenken
  • Persoonlijk advies over promotionele artikelen bedrukken
  • Relatiegeschenken op maat laten bedrukken
  • De leukste en meest originele promotieartikelen verkrijgbaar
  • Breed aanbod aan promotiegeschenken